Heb je activiteiten over het basisinkomen of die met de invoering van het basisinkomen te maken hebben, laat het weten, dan kunnen we je in de kalender vermelden. Huiskamerbijeenkomsten, debatten, voorlichtingssessies, vergaderingen, besprekingen, teambijeenkomsten, etc in Nederland en Belgie. Insturen kan via http://basisinkomen.net/obi/hier-kun-je-een-evenement-insturen/

De aangegeven events worden in ieder geval getoond op deze site http://basisinkomen.net en op https://basisinkomen.nl en op andere basisinkomenwebsites zoals http://week-van-het-basisinkomen.nl. als daar gelegenheid voor is.

Kijk voor je iets instuurt of het misschien al in de kalender hieronder of in de kalender op:
http://basisinkomen.net/obi/calendar/ staat.

apr
3
ma
Hoe denkt FNV nú over een Basisinkomen? – Rotterdam @ Zalencentrum Rustburcht
apr 3 @ 19:00 – 21:00

Na onze bijeenkomst van 07-09-2015, is ook binnen de FNV aandacht besteedt aan een toepassing van het basisinkomen.
Met name de sector uitkeringsgerechtigden is hier mee aan de slag gegaan en heeft e.e.a. grondig onderzocht.
Vanavond kijken we, in ons VakbondsCafé, welke ideeën zij hebben en horen hoe zij hier toe gekomen zijn. Ook zullen wij proberen onze inbrenger van de vorige bijeenkomst over het basisinkomen uit te nodigen en te vragen wat zijn mening is en samen de discussie aangaan hoe nu verder.
Het VakbondsCafé Rotterdam-Rijnmond vindt plaats in:
Zalencentrum Rustburcht, Strevelsweg 760, 3083 AT Rotterdam.
Er is een grote parkeerplaats (gratis na 18.00 uur).
Vanaf 19.00 uur inloop, met koffie, thee, na de discussie een drankje met de mogelijkheid na te praten aan de bar tot max. 22.00 uur.
Ben je geïnteresseerd in een uurtje bijpraten met andere leden, vragen stellen aan kaderleden, bestuurders of meepraten over het thema?
Stuur wanneer je persoonlijke gegevens of mail adres gewijzigd zijn een e-mail naar het Regiokantoor Rotterdam [email protected]
praat mee:

https://www.facebook.com/groups/basisinkomen.rotterdam
https://www.facebook.com/groups/basisinkomen.vakbondsleden
https://www.facebook.com/groups/vakbond.fnv.voor.basisinkomen