Basisinkomen heeft de winkel geopend http://winkel.basisinkomen.eu

Voor het komende Europesche BurgerInitiatief (EBi) worden op dit moment door Vereniging Basisinkomen kosten gemaakt die wij ons eigenlijk niet kunnen veroorloven. Wij zijn een te kleine vereniging. Onze reserves worden danig aangesproken. Daarom zoeken we sponsors die een financiële en fysieke bijdrage kunnen leveren om voor het EBi de mogelijkheden te vergroten.

Om hieraan bij te dragen willen we een soort crowdfunding instellen om door financiering en samenwerking te zorgen voor een basisinkomen in heel Europa

Crowdfunding is overgewaaid is uit de Verenigde Staten, waar het doel ander is dan in Europa. In de Verenigde Staten zijn vrijwel de meeste crowdfunding platformen bedoeld voor creatieve of filantropische doeleinden. In Europa richt crowdfunding zich veel sterker op startende ondernemers met een innovatief idee die geen of onvoldoende startkapitaal hebben.

Wij willen als filantropische instelling terug naar het orspronkelijke doel van crowdfunding: filantropie.

Het enige dat u terug krijgt van uw investering is een onvoorwaardelijk basisinkomen!

De Vereniging Basisinkomen is inmiddels aangemeld voor de ANBI status.

(ANBI = Algemeen Nut Beogende Instelling http://www.anbi.nl/)

Er zijn diverse mogelijkheden.

  1. U bent een echte filantroop en maakt een bedrag over
    Onderaan kunt u uw bedrag kwijt 
  2. U koopt een DVD met de film Grundeinkommen (ondertiteld)
    Bestel hier de DVD Basisinkomen
  3. U wordt lid voor 35 euro per jaar
    Word hier lid van Vereniging Basisinkomen
  4. U wilt deelnemen door deskundig professionele sponsoring in natura te geven. Hiervoor kunt u contact opnemen met ons via een contactformulier of via de mail info (á) basisinkomen.nl

Alle opties zijn te vinden in onze webwinkel via http://winkel.basisinkomen.eu  U kunt betalen met PayPal of via Ideal van uw eigen bank.


filantropie