Basisvoeding, Basisinkomen, Basiseducatie

childrenHet nieuwste onderzoek naar basisvoeding, de medische professie en de onderzoeken beweren dat armoede niet aangepakt kan worden totdat basisvoeding is aangepakt en dat het aantal kinderen dat sterft en/of lijdt aan ondervoeding veel hoger is dan gemeld. Wat ontbreekt in dit inzicht is dat basisvoeding onderworpen is aan basisinkomen, als er geen basisinkomen is = er geen basisvoeding, er ook geen basiseducatie is omdat basisvoeding afhankelijk is van basisonderwijs en basiseducatie afhankelijk is van basisinkomen. Dit is echt gemakkelijk te herleiden en het bewijs – hetgeen immers is waar wetenschap op is gebaseerd, het herhaalde bewijs dat wordt geproduceerd door de cycli die bestaan hetgene is wat een wetenschapper meet, bestaat sinds eeuwigheid op aarde en toch ondanks onze beweringen inzake het evolueren van fundamentele intelligentie, lijkt basis gezond verstand nergens te bekennen.Dus, als je armoede in de wereld wilt stoppen, zal je moeten gaan zitten en het voor jezelf op een stuk papier uitwerken – want dat kun je vertrouwen, je kunt je geest niet vertrouwen, het is gehersenspoeld dus je moet het opschrijven, zodat je de dingen voor jezelf op papier kunt controleren – en kijk eens waar basisvoeding aan-onderworpen is: is het gewoon bestaande of heb je ‘iets’ nodig voordat je het hebt? Dus schrijf op wat basisvoeding is en dan schrijf je op wat je nodig hebt om het te krijgen per persoon, per familie. Dan kijk je naar ‘Wat is Basisvoeding’ – wat betekent waar haal je dat vandaan, je moet opschrijven wat er nodig is voor jou als Basiseducatie om te kunnen begrijpen wat basisvoeding is en dan, wat je nodig hebt om zowel basisonderwijs als basisvoeding te hebben en hoe bereik je dat als er geen vacatures beschikbaar zijn. Als je kijkt naar de laatste cijfers van bijvoorbeeld Kroatië dat nu deel is gaan uitmaken van de Europese Unie – 50% van de jongeren is werkloos en er zijn geen vacatures beschikbaar; en ze hebben geen mogelijkheid van eventuele veranderingen in hun toekomst en zij zijn de volgende generatie van ouders die kinderen gaan hebben die onderworpen zullen worden aan basisvoeding, maar ze hebben geen basisinkomen. Nu, zullen zij geen seks hebben omdat ze geen basisinkomen hebben of zullen ze seks hebben en er zullen kinderen komen? Neem een ​​kijkje in Afrika, met gemiddeld 50% en meer van een land in Afrika die zonder banen zijn, werkloosheid hoog – het stopt het feit niet dat mensen zullen handelen binnen hun fundamentele aard en kinderen produceren, dan zullen ze geen geld hebben, geen basisinkomen, zal er geen basisvoeding en geen basisonderwijs zijn – dan lijden de kinderen.

Degenen met geld BEGRIJPEN deze problemen maar weigeren een ​​systeem te overwegen dat het probleem kan oplossen want als je eenmaal het basisonderwijs op z’n plaats hebt – dat een goed begrip van basisvoeding zal produceren – ga je een ​​verandering in de bevolkingsgroei krijgen en gaat het naar beneden! Je hoeft de mens niet te ruimen om de bevolkingsgroei te beperken, je hoeft ze alleen maar te onderwijzen en ze een reden te geven om te leven: basisinkomen. En, de meeste van de kwaden in de wereld zullen weggaan door een eenvoudige toepassing, een overweging om aan anderen te geven zoals je zou willen ontvangen – jij zou genoeg geld willen hebben, om een ​​fatsoenlijk leven te hebben, in staat te zijn om jezelf en je kinderen basisvoeding te geven, om jezelf en je kinderen het basisonderwijs te geven en een basic gelukkige Lifestyle te hebben! Geef dat aan iedereen met een Onvoorwaardelijk Basisinkomen, zorg ervoor dat je politieke partijen – of degene waar je je aansluit en waar je voor stemt – een Onvoorwaardelijk Basisinkome omarmen en als je een dergelijke politieke partij niet hebt in je land: Start er één! Het is tijd om zorg te dragen.

Het kapitalisme heeft altijd in tijden van grote onzekerheid en waar het systeem in een melt down was, richting oorlog bewogen – als we een andere wereldoorlog willen voorkomen, moeten we de kwalen van het kapitalisme uitzoeken die gebaseerd zijn op het feit dat er een gebrek is in consumptie – en dit gebrek in consumptie veroorzaakt een groot probleem met werkloosheid en zet de winsten van bedrijven onder druk, nog meer werkloosheid veroorzakend, waardoor meer mensen zonder basisvoeding en basisonderwijs komen te zitten. Dit wordt allemaal opgelost door een simpel ding: Onvoorwaardelijk Basisinkome en kunnen we een samenleving garanderen die in evenwicht leeft.

 

Bron: http://blogs.unsharedstories.com/basisvoeding-basisinkomen-basiseducatie/