Dag 13 (vervolg) geld

Ik sta voor een onvoorwaardelijk basisinkomen voor iedereen. Vanaf de geboorte heeft iedereen onvoorwaardelijk recht op steun in de vorm van een dak boven zijn hoofd, gezond voedsel en onderwijs.

Ik wil een aantal zelfvergevingen doen wat betreft gedachten die ik over geld heb.

Ik vergeef mezelf toegestaan en aanvaard te hebben te denken dat mijn waarde in de maatschappij bepaald wordt door het inkomen wat ik verdien.

Ik vergeef mezelf toegestaan en aanvaard te hebben te denken dat heel veel geld bezitten mij zal geven wat ik nodig heb.

Ik vergeef mezelf toegestaan en aanvaard te hebben te denken dat geld macht is. Wanneer ik geld bezit, heb ik invloed/macht.

Ik vergeef mezelf toegestaan en aanvaard te hebben te denken dat om hier op aarde te mogen leven, ik dat leven moet verwerven door hard te werken waardoor ik geld kan verdienen en ermee leuke dingen kan doen. Dus wanneer ik minder hard werk, ik ook minder recht heb op toegang tot leven.

Ik vergeef mezelf toegestaan en aanvaard te hebben polaire gedachten te hebben omtrent geld. Ik wil rijk zijn, waardoor armoede wel moet ontstaan zodat ik mezelf rijk kan voelen.

Ik stel mezelf ten doel om te staan voor Leven in gelijkheid, dat wil zeggen dat wat ik voor mezelf wil, ook wil voor ieder ander.

Ik stel mezelf ten doel om tegenwicht te bieden aan het huidige geldsysteem van winst-verlies, en te gaan staan voor een onvoorwaardelijk basisinkomen voor iedereen.

Auteur: Miranda de Haas: http://mirandadehaas.wordpress.com/

Bron: http://mirandadehaas.wordpress.com/2012/11/29/dag-13-vervolg-geld/