DONUT D-DAY zaterdag 15 september Amsterdam – Meld je nu aan!

Vlak voor Prinsjesdag, in de Keizersgrachtkerk in hartje Amsterdam, organiseert Vereniging Basisinkomen samen met partners zoals Basisinkomen2018 een grote bijeenkomst.

Harro Boven jonge econoom zal het basisinkomen bepleitten. We zijn blij dat ook Herman Wijffels komt. Hij sprak zich 20 jaar geleden al voor het basisinkomen uit! We organiseren dit inspiratie event gezamenlijk als basisinkomen-beweging, met de milieubeweging (Milieudefensie) en met Ons Geld, die monetaire hervorming bepleit. De kosten zijn 25 €, maar dan krijg je ook koffie, thee, donut en een veganistische lunch.

Er zijn slechts 375 plekken beschikbaar. Haast U om op zaterdag 15 september (10-17 uur) erbij te zijn in de groene Keizersgrachtkerk in hartje Amsterdam. Er komen ook 10 pitches van verschillende actiegroepen.

Op deze dag krijg je een inspirerend programma:

  • De Britse econome Kate Raworth legt de Donut Economie uit.
  • De jonge econoom en ondernemer Harro Boven houdt een fel pleidooi voor het basisinkomen.
  • Prof Klaas van Egmond legt uit dat de ECB helemaal fout zit en dat we monetaire hervorming nodig hebben en
  • Anne Knol van Milieudefensie maakt duidelijk voor welke uitdagingen we staan op het gebied van milieu, klimaat en natuur.

Naast dit inspirerende programma krijg je koffie, thee, een donut en een vegetarische maaltijd.

Ook zijn er veel standjes en ruimte voor discussie. Verschillende actievelingen uit diverse richtingen gaan we mobiliseren om te komen en samen te werken aan een alternatief voor het neoliberalisme.

De bijeenkomst is op zaterdag 15 september van 10 tot 17 uur in de Keizersgrachtkerk, Keizersgracht 566, 1017 EM Amsterdam.
Je kunt je nu aanmelden. Ga naar de website www.donutdday.nl om je op te geven.

Mede namens het Donut Comité vlnr Conny, Alexander, Marielle, Johan en Olivia