Een nieuwe lente en een nieuw beeld – Website Basisinkomen Nederland vernieuwd

Vandaag is de dag van het basisinkomen.  Een nieuwe lente en een nieuw geluid, dichtte  Herman Gorter in 1889. Een nieuwe lente en een nieuw beeld, melden wij.
Onze website is een essentieel communicatiemiddel.  Vandaag melden wij dan ook met trots dat onze website  een geheel nieuw uiterlijk heeft gekregen.

Alle informatieve teksten en video’s en alle oude berichten (vanaf 2009) zijn nog steeds te vinden. De kleurstelling is aangepast, meer in stijl van de blauwe basiskleuren die de Vereniging Basisinkomen gebruikt. We hopen dat de aanpassingen bij jullie in de smaak vallen. Reacties  zijn welkom.

De nieuwe website is gebouwd door Kees Alders (zie zijn website voor meer werk van hem). Er is veel werk verzet aan de overzetting, de inrichting en het meedenken over het ontwerp door Carin Hereijgers (redacteur), Robin Ketelaars (webmaster), Reyer Brons (eindacteur) en Tim van Velthuysen (Basisteam Nijmegen). Kees is inmiddels ook toegetreden tot de redactie.

Het bestuur bedankt Kees, Carin, Robin, Reyer en Tim nadrukkelijk voor hun  onvermoeibare inzet en de vele vrijwillige uren bij het realiseren van de vernieuwde website.

Een nieuwe lente en een nieuw beeld. Nu kunnen we ons concentreren op het vergroten van het draagvlak voor basisinkomen bij de bevolking en bij de politiek. Ook in tijden van corona crisis.

Alexander de Roo,  Voorzitter Vereniging Basisinkomen
Oosterbeek, 1 mei 2020