Bestaanszekerheid voorkomt Zorg – werkmiddag op 16 maart voor de jongere generatie

do 16 mrt 2023, 14:30 – 18:00

Uitnodiging: Werkmiddag jongere generatie ‘Bestaanszekerheid voorkomt zorg’ bij Zorg en Zekerheid, Leiden:
Hoe ziet het er uit als we opnieuw konden beginnen? Wat als jij de toekomst mag bepalen?

Zorg en Zekerheid
Haagse Schouwweg 12
Leiden

Datum/Tijd
Date(s) - do 16 mrt 2023
14:30 - 18:00

0 Download event: iCal

Locatie
Zorg en Zekerheid

Categorieën


Hoe ziet het er uit als we opnieuw konden beginnen? Wat als jij de toekomst mag bepalen?

De slag naar gezonde samenhang in wijk en regio: het sociaal-, zorg- en publieke gezondheidsdomein samen vanuit verbinding met de burger.

Hoe komen we tot gezondere, sterkere burgers in wijken en regio’s en minder zorggebruik? Een gesprek met de jongere generatie afkomstig uit de drie domeinen over samenwerking tussen het sociaal-, zorg- en publieke gezondheidsdomein nu de druk op maatschappij en zorg steeds groter wordt en IZA, GALA, WOZO, WAMS, TAZ, Jeugdzorg-, ggz- en Armoede en schulden brieven volop spelen en grote kansen bieden. Maar hoe weet je dat je de goede dingen doet? En: hoe houden we je werk leuk, en maken we het nog leuker?

Ben je jonger dan 35 en werkzaam in zorg-, sociaal of publieke gezondheidsdomein? Schrijf je in voor de gespreksbijeenkomst op donderdagmiddag 16 maart bij Zorg en Zekerheid te Leiden (ontvangst v.a. 14.30, bijeenkomst 15-18 uur).
Deelnemers uit het hele land welkom. Mail naar Ferry Koper (ferrykoper@vdkv.nl) of Marc Roosenboom (marc@gezondefocus.nl). Er is geen voorbereiding nodig: opgedane werkervaringen en opinies zijn de waardevolle inbreng!

De bijeenkomst van 16 maart voor de jongere generatie is voorbereid met onze zes jongere-generatie-ambassadeurs uit de drie domeinen: Maartje Groenen, Tommy van Leeuwen, Kirsty van der Geest, Anneke Monninkhof, Amber-Lynn Bagchus en Roos Neven.

Update Bestaanszekerheid voorkomt Zorg