Geluiden over het basisinkomen [video]

Geluiden over het BasisinkomenEen film van Enno Schmidt (32 min)

Enno Schmidt is een van de auteurs van de film Grundeinkommen – ein Kulturimpuls (2008). Hij reisde de laatste twee jaar (2011/2012 )vaak door Zwitserland met het de idee geluiden op te vangen over het idee van een onvoorwaardelijk basisinkomen. De film toont een breed scala aan standpunten en maakt duidelijk hoe verreikend en cultuuromvattend het voorstel van een onvoorwaardelijk basisinkomen is en zal zijn.

Een film met: Big Zis, Theo Wehner, Antoinette Hunziker, Angelo Andina, Kurt Regotz, Urezza Famos, Daniel Straub, abt Christian, Ina Praetorius, Klaus Wellershoff, Christof Roesch, Roger Köppel, Endo Anaconda, Ueli Mäder, Adolf Ogi, Oswald Sigg , Anna Rossinelli, Anton Gunzinger Bonsaver Franco, Broerer David, Broeder Martino Dotta, Elis Casarin.

De film is een goede introductie tot de discussie, en is CC gelicenceerd en kan met bronvermelding vrij vertoond worden. Als u  een hogere resolutie van de film wilt voor een filmvertoning, dan is die te bestellen op een usbstick via: mail(.a.)enno-schmidt.de