Global Resource Bank Aandeelhouders Netwerk gaat voor een Basisinkomen

Via de mail naar basisinkomen kregen we een bericht over een Amerikaans initiatief voor ecocredits, waarin iedereen een basisinkomen krijgt uit de waarde van ecoproduct aarde. Dus het geld wordt niet gekoppeld aan een goudstandaard, maar gekoppeld aan de aardse natuurbronnen. Het basisinkomen is hier niet onvoorwaardelijk, het enige dat je moet doen is zuinig zijn op de aarde!

 

 

Global Resource Ban (GRB) aandeelhouders om te zetten toxische geldschulden om in vitaal ecocredit.

Aandeelhoudersovereenkomst

Iedereen is eigenaar van een aandeel in het GRB, aandeelhouders waarderen de huidige rijkdom van de  van ecoproduct aarde op zes quadriljoen ecocredits, dat overeenkomt met de koopkracht van de Federal Reserve noten. GRB zet de activa van de dollar rekeningen van iedereen om in ecocredits. De GRB reserve biedt aandeelhouders rekeningen met veertig ecocredits per dag gedurende twintig jaar, vijfhonderd biljoen ecocredits gaat naar de GRB-netwerk account en zevenhonderd biljoen ecocredits worden belegd in ecosystemen. De GRB inkomensrekening ontvangt ecocredit van een ecosysteem-belasting op aandeelhouders-en commerciële jaarrekening en houdt ecocredit in  reserve om een stabiele toestand te houden. Vijf procent van GRB inkomen gaat naar de netwerk-account en veertig ecocredits per  dag gaan naar volledig gefinancierd aandeelhouders, de rest gaat naar de reserve. Aandeelhouders investeren tien procent van hun inkomen GRB in ecosystemen. De waarde van ecoproduct aarde en GRB inkomensverdeling past zich aan via aandeelhouders feedback. Na een jaar van inactiviteit op GRB rekeningen gaat de waarde terug  naar de reserve. De GRB-manager wordt gekozen bij meerderheid.

 • Behoort echt geldwaarde tot de gemeenschappelijke middelen? Ja.
 • Is de opbrengs van ecoproduct aarde van iedereen? Ja.
 • Waarom waarderen we onze huidige rijkdom van het ecoproduct op zes quadriljoen (q) ecocredits (e) als benodigde koopkracht van US $? Omdat e6q zijn nodig om meer dan zes miljard (b) de aandeelhouders veilig te stellen.
 • Waarom e6q? Omdat 6b x E40 per dag x 20 jaar is gelijk aan e1.8q, e500 biljoen (t) worden geïnvesteerd in communicatie en e700t in ecosystemen en e3q in reserve.
 • Hoe kunnen maken groei op ecoproduct? Natuurlijke energie, lucht, water, bodem, voedsel en onderdak groeit door de investeringen van aandeelhouders  in communicatie, de ecosystemen, het behoud, innovatie, recycling, economie, ontwapening, technologie, wetenschap, mens, maatschappij, gezondheid, kunst, liefde, het leven .

 • Hoe worden de kosten van het ecosysteem ingesteld? De  heffing op aandeelhoudersrekeningen wordt bepaald door de gemiddelde kosten,  op commerciële rekeningen door hun productiekosten.
 • Hoe zit het met de industrie? Aandeelhouders gebruikende  industrie om communicatie te leveren,ecosystemen te vernieuwen , naties te ontwapenen  en goederen te produceren .
 • Kun je met ecocredits handelen in commerciële goederen en diensten op de vrije wereldmarkt? Ja.
 • Kunnen landloze aandeelhouders  land krijgen? GRB regelt nationale schuld voor de openbare grond.
 • Hoe zit het met de bevolking? Ecosystemen optimaliseren bevolking.
 • Hoe kunnen we toegang krijgen tot onze accounts? Biologisch.
 • Zijn commerciële accounts transparant? Ja.
 • Is GRB een directe mondiale democratie? Ja.

GRB. Natuurlijke overvloed. Universele waarde. Gemeenschappelijk goed. Global Currency. Open communicatie. Ecosysteem Vernieuwing. Basisinkomen. Vrede

Bron: http://www.grb.net/

Filmpje over het systeem: – http://bewusst.tv/global-resource-bank .