Grundeinkommen der Film nu in Nederlandse vertaling op DVD te koop

Mensen van de Vereniging Basisinkomen hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om de Zwitserse film “Grundeinkommen der Film” te vertalen en op DVD uit te brengen.

DVD Basisinkomen de film
DVD Basisinkomen de film

De DVD werd gelanceerd op het 4e lustrumcongres van de vereniging afgelopen 29 oktober in Utrecht .

De DVD is te koop voor minimaal tien Euro.
U kunt de DVD bestellen in onze winkel http://basisinkomen.eu/index.php/dvd-basisinkomen/
Wanneer u geen PayPal of IDEAL heeft kunt €10,- overmaken op rekeningnummer 1890919 tnv Vereniging Basisinkomen. Na binnenkomst zal de DVD zo snel mogelijk verstuurd worden. Bij een bestelling via PayPal is de DVD sneller bij u thuis.

 Een film over de toekomst van onze samenleving, over onze vrijheid en over de manier waarop wij dit, ook in de toekomst weer kunnen verwezenlijken. Een film die een vraagteken zet bij begrippen als waardigheid, creativiteit, solidariteit en ecologie en die de principiele vraag onder ogen ziet of wij wel op een juiste manier omgaan met elkaar en met onze planeet. Een film die uitdaagt om nieuwe toekomstperspectieven onder ogen te zien. Naast betaalbaarheid en realistisch gehalte van een onvoorwaardelijk basisinkomen voor iedereen, stelt de film een werleld van nieuwe perspectieven voor mens en maatschappij aan de orde.

De film neemt daartoe het mensenrecht, dat een ieder recht heeft op een  (materieel) bestaan als uitgangspunt.

Drs. Leon. J.J . Segers

Vult u alstublieft uw gegevens in op onderstaand formulier, dan kunnen wij zorgen voor een correcte verzending van de DVD Basisinkomen naar uw adres.

Rekeningnummer:
ING-bank: 1890919
IBAN: NL28INGB0001890919
BIC: INGBNL2A

U kunt de DVD bestellen in onze winkel http://basisinkomen.eu/index.php/dvd-basisinkomen/
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]