Heb je je contributie voor 2019 al betaald?

Tijd voor een herinnering aan het feit dat de vereniging ook dit jaar van alle leden een bijdrage verwacht. Als je je contributie al betaald hebt dan bedankt daarvoor. Je mag dan dit bericht verder negeren. Voor de overigen meld ik nog dat ik dit jaar speciale aandacht wil geven aan de leden die al langer lid zijn maar de laatste jaren geen contributie hebben betaald. Dat kan betekenen dat we als bestuur van leden afscheid nemen en hun lidmaatschap opzeggen.

Gelukkig heeft inmiddels een kwart van de leden een of meer betalingen gedaan voor de contributie van 2019 en daar zaten tientallen bij die in 2018 niet betaald hadden dus ik hoop dat het meevalt.
Er is door mij nog geen persoonlijke oproep verstuurd aan de nog niet betalende leden om de contributie te betalen voor het lopende jaar. Dat zal ik na september oppakken.
Aan de leden die nog geen contributie hebben betaald voor het lopende jaar dus het verzoek om dit zo spoedig mogelijk te doen.

Voor leden die daarmee gelijk aan de slag willen gaan nog de gegevens:

  • Het lidmaatschapsbedrag is € 36,-  per jaar
  • Mensen met een minimum inkomen betalen € 12,-  per jaar.
  • Zij die een inkomen van tweemaal modaal of meer hebben worden verzocht om jaarlijks € 60  over te maken

Wie meer kan bijdragen vragen wij dit zo veel als mogelijk te doen.
Met je bijdrage ondersteun je het idee van een basisinkomen. Het lidmaatschap van de vereniging geeft je stemrecht op de vergaderingen, het recht op deelname aan alle discussies en toegang tot de ledenforums.

Het rekeningnummer van de Vereniging Basisinkomen is:
IBAN: NL52TRIO 0391 2270 68,  BIC: TRIONL2U

Electronisch betalen kan ook onze betaalpagina https://basisinkomen.eu/obi/betaalpagina-lidmaatschap-vereniging-basisinkomen/

Alvast mijn hartelijke dank voor je bijdrage.
Martin Kramer. Penningmeester.

PS :  Er loopt nog steeds een actie waarbij nieuwe leden een gratis exemplaar van het boek ‘Gratis Geld’ van Rutger Bregman ontvangen. Wellicht ken je nog iemand die lid wil worden.