Het basisinkomen moet na 20 jaar nu eens echt op de agenda in Nederland!

De Vereniging Basisinkomen viert dit jaar haar 20-jarig jubileum

De Vereniging Basisinkomen pleit voor de invoering van een onvoorwaardelijk basisinkomen voor iedere burger, waardoor o.a. armoede, werkloosheidproblematiek en veel geldverslindende en mensonterende bureaucratie tot het verleden kunnen gaan behoren.
In Duitsland is een groeiende beweging in opkomst voor invoering van het BGE, het Bedingungslose Grundeinkommen, gesteund door economen en andere wetenschappers, die inmiddels ook de Duitse politiek en media heeft bereikt.

Nu is de tijd om ook in Nederland de schouders eronder te zetten. De recente economische en politieke ontwikkelingen doen de behoefte, de noodzaak en daarmee juist de kansen toenemen. Nu is de tijd om ons recht op leven en vrije ontplooiing van onze persoonlijkheid, veilig te stellen.

Wij zijn dringend op zoek naar mensen die willen meehelpen met allerlei activiteiten, van informatie verspreiden tot meedenken, van administratieve ondersteuning tot vertaalwerk, (politieke) contacten leggen, enzovoort.

Heb je interesse in het onderwerp basisinkomen? Je bent welkom op één van onze bijeenkomsten, elke 3e zaterdag in het Milieucentrum Utrecht.

Je kunt je als (actief) lid aanmelden via de website, of informatie opvragen via het contactformulier.

Wil je lid worden, dan hoef je alleen maar onderstaand formulier in te vullen (en dit is geen 1-april grap)

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]