Het is gelukt: 100% financiering voor het eerste Europese basisinkomen voor één jaar!

Loterij Win een jaar lang basisinkomen en ervaar hoe dat is.
De eerste verloting vindt plaats op 16 juni.
De winnaar krijgt gedurende een jaar elke maand € 800,- uitbetaald.

Het is ons gelukt. Hartelijk dank aan allen die hebben geholpen het eerste Europese OBi te financieren en het idee hebben gesteund.
De verloting vindt plaats op 16 juni en zal live worden uitgezonden. Je kunt € 9.600 winnen, die gedurende een jaar elke maand € 800,- wordt uitbetaald. Dus, een van jullie kan de vrijheid en het vangnet ervaren die een OBi kan bieden.

We zijn benieuwd om te zien wat de winnaar in haar/zijn leven zal veranderen!

Wat zou jij veranderen in je leven met een onvoorwaardelijk basisinkomen (OBi)?    Win een jaar lang het OBi en ervaar hoe dat is.

Gratis inschrijving voor elke EU burger van minimum 16 jaar is nog open op onze website tot 14 juni ’s avonds. Op 15 juni krijg je je lotnummer inclusief de link naar de livestream van de verloting op 16 juni om 20:00 uur.

Als je niet zeker weet of je al geregistreerd bent voor de loterij, controleer dan je e-mails op “UBI4ALL”. Als je je per ongeluk twee keer hebt geregistreerd – maak je geen zorgen, we zullen dubbele gegevens eruit filteren. Fraude is uitgesloten omdat we de gegevens van de winnaar controleren aan de hand van de ID-kaart, inclusief de foto.

Het is ook een geweldige kans om het basisinkomen in de media te brengen. Omdat we geen professionals zijn, maar als vrijwilligers werken, is elke steun welkom – bijvoorbeeld het doorsturen van contactgegevens van journalisten. Schrijf ons gewoon naar: info@ubi4all.eu

We hopen je te zien op 16 juni. En we hopen zeker dat de winnaar ook aanwezig is bij de verloting!

Het UBI4ALL team, mei 2021

Als je dat nog niet gedaan hebt, teken dan het burgerinitiatief ECI-UBI