Internationale Basisinkomen-Nieuws-Site gelanceerd

NIEUW! BIEN en USBIG lancering basisinkomen Nieuws

BIEN en USBIG kondigen de lancering aan van een nieuwe website volledig gewijd aan nieuws over het basisinkomen.

Basic Income News (Basisinkomen Nieuws  – http://binews.org/) is de online incarnatie van de BIEN NewsFlash en gelieerde publicaties, zoals de USBIG Nieuwsbrief. De BIEN NewsFlash en haar voorganger, de BIEN Nieuwsbrief, worden uitgegeven sinds 1986. De USBIG Nieuwsbrief is er sinds het jaar 2000. Het is de creatie van de Amerikaanse Basisinkomen Garantie Network (USBIG), BIEN deelnemer in de Verenigde Staten (http://www.usbig.net).

Basic Income News begon in het voorjaar van 2011, toen J. Drescher de redactie van het BIEN en USBIG Nieuwsbrieven benaderd over het maken van een online versie van de basisinkomen nieuwsbrieven, in de hoop dat het meer up-to-the-minute en interactief zou worden.

Basic Income News is te vinden op http://binews.org/. Deze site zal regelmatig nieuwsberichten over het basisinkomen hebben bijgewerkt over de hele wereld, op voorwaarde dat in eerste instantie door Bien en als doel een publieke. We hopen snel dat er veel meer van de BIEN  deelnemers zullen gaan bijdragen. Als je nieuws over het basisinkomen hebt, dat je denkt dat moet worden gepubliceerd in het Basic Income News, kunt je contact opnemen met de redactie desk (a) binews.org. Zorg ervoor dat de informatie die je verstuurt volledig, betrouwbaar en in overeenstemming met copyright regels is.

Met vriendelijke groet,

Joerg Drescher (Webmaster van het basisinkomen Nieuws)

Yannick Vanderborght (Nieuwsbrief redacteur van BIEN)

Karl Widerquist (co-voorzitter van BIEN, en Nieuwsbrief redacteur van doel een publieke)