De nieuwe penningmeester introduceert zich

2016-05-20 Foto Marten KramerOp de afgelopen ledenvergadering in mei heeft u mij als uw nieuwe penningmeester benoemd. Ik was daar zelf niet bij aanwezig om u te bedanken voor het vertrouwen dat u mij gaf, omdat ik enige tijd in het buitenland was. Langs deze weg wil ik u daarvoor alsnog bedanken.

Ik beloof u naar eer en geweten de financiën van de vereniging te beheren en een bijdragen te leveren aan de verdere professionalisering die daarin mogelijk is.

Als penningmeester heb ik enige jaren ervaring bij de Windmolencooperatie (Uwind)  in mijn woonplaats Houten. Verder ben ik al vele jaren werkzaam in de automatisering van met name de financiële dienstverlening. Dus affiniteit met financiële processen is zeker aanwezig. Ik ben getrouwd en heb 4 volwassen kinderen en ben in mijn vrije tijd naast mijn activiteiten voor de vereniging basisinkomen ook bezig met het bevorderen van de inzet van duurzame energie.

Ik hoop u te ontmoeten op de komende ledenvergadering in september.

Met vriendelijke groet,

Marten Kramer